Hestehavegaard

Her kan I følge med i udviklingen af Hestehavegaard.
Det er ca 230 m2 i stueplan (uden udnyttet førstesal..... lumske planer på sigt......), 600m2 andre bygninger, 200m2 stålhal og 14.000m2 grund (ca 3 tønder eller 1½ hektar tror jeg nok, det er i rigtig landmands sprog...)

Den var oprindelig en 4 længet gård, der er kendt i området for sin produktion af præmietyre. Der står en stenfigur ved Dalum landbrugsskole, der skulle være en kopi af en af de berømte tyre fra Hestehavegaard. 

I 1999 blev der så væltet nogle længer, så den nu er 2½ længet og renoveringen påbegyndte. Der blev kørt en buldoser gennem hele stuehuset og lavet nyt fundament, nye inder/ydermurer og nye vinduer. Det eneste der er tilbage er spær og tag......

Vi så huset første gang i August mdr 2006, og da havde det været til salg en uge. Bestemte os for at det skulle det bare være efter ca 14 dage og efter nr. 2 besøg. Vi overtog det den 18. december 2006, og så havde Niels meget travlt, da vi havde været så letsindige at invitere begge hold familier til jule aften (12 personer i alt), og ved overtagelsen havde vi ikke en stue vi kunne være i..... Der manglede loft.

Men Niels og Ole B knoklede hver dag, og vi nåede da at få loft i stuen, så det blev en hyggelig jul.

I starten af juli bliver huset vandskuet på siden mod haven (for sælgers regning).

Juni 2007. Af projekter vi stadig mangler er at lægge trægulv i stuen (ca 70m2), lave en rulle skabsvæg i soveværelset, nyt gulvtæppe i soveværelset, sætte elementer op i bryggers og male køkken/al rum og anlægge en terrasse ved den nye terrassedør i stuen..... Så der er nok at se til.

Derudover mangler vi at male gæsteværelse + nyt gulvtæppe, male den lille stålhal, pudse bagsiden af garagen ved køkkenhaven og en hel masse andre små ting. Ja vi bliver ikke arbejdsløse. Vi burde faktisk vinde den helst store gevinst i Lotto, da vi slet ikke har tid til at arbejde med alle de planer vi har med huset, og alle de ting vi gerne vil lave...


 

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.aaris.dk